Hallo daar. Je eigen webshop, dat zie je wel zitten hé 😊 Grijp dan nu je kans! Het maakt niet uit wat je talent is, of je al een fysieke winkel hebt en graag online wil starten, gewoon een leuk idee hebt of zelfs een grote droom…  

 Ja, ok, het is een publieke wedstrijd. Als je wint, moet je ook vloggen en bloggen over je parcours, over je vallen en opstaan, je twijfels en onzekerheden en natuurlijk ook je successen. En af en toe moet je met je verhaal getuigen in een presentatie… Misschien heb je dat nog nooit gedaan en heb je geen idee hoe je daar aan moet beginnen? Of misschien durf je dat allemaal niet goed?

 Wel, ik geloof dat het Jerry Dunn was die zei: “don’t limit your challenges, challenge your limits”. Probeer het, ga ervoor! En wie weet staat jouw webshop er in 2021. Met alles erop en eraan. Klaar voor stevige groei, met een heel jaar begeleiding door de allerbeste experten.

 Schrijf je dus gewoon in voor Digital’s Got Talent en start nu jouw online avontuur.

 Het mooie aan Digital’s Got Talent is: je doet het niet alleen. Van bij het begin loodsen onze partners jou door elke stap van de wedstrijd. Dankzij een reeks workshops werk je in een paar weken tijd een stevig businessplan uit. En dat is jouw ticket naar de finale van Digital’s Got Talent en je eigen webshop!

 Want of je nu wint of niet: je staat sowieso een pak dichter bij je online droom… en dat is echt wel de moeite waard, niet?