WAT IS DIGITAL’S GOT TALENT?

‘Oh nee, weer zo’n talentenjacht?!’ Ja, maar niet zomaar één. Deze is bedoeld om (startende) ondernemers een fameuze duw in de rug te geven, wat hun talent ook is. Want wie wint, krijgt een gratis webshop cadeau én een jaar lang gratis begeleiding om zijn/haar concept helemaal uit te werken. Wij, initiatiefnemers SafeShops.be, PostNL België en CCV, werken daarvoor met partners van de bovenste plank. Niet niks voor wie graag zijn zaak online wil lanceren!

ALS WINNAAR KRIJG JE:

Een jaar lang gratis begeleiding bij de opstart van je webshop. Van A tot Z. Voor ieder aspect staat er een partner met tonnen ervaring voor je klaar: PostNL België, SafeShops.be, CCV, RAJA en ShopWeDo. Een dienstenpakket met een marktwaarde van maar liefst €14 000.

Benieuwd wat dat pakket allemaal inhoudt?
Je ontdekt het hier.

EN HEB JE VOORAL OOK:

Goesting! En een beetje tijd.

Want je moet toch de handen uit de mouwen steken en een aantal uren per week aan je webshop besteden. Je zal ook heel wat moeten bespreken met je gloednieuwe digitale partners. Én je bent bereid om je ervaringen hier op de website te delen via vlogs en blogs.

Nieuws

Maak van je nazorg een topprioriteit.

Maak van je nazorg een topprioriteit.

 “Maak van je nazorg en klantendienst een prioriteit.” Een dijk van een tip, als je het ons vraagt, want die nazorg is cruciaal voor klantenretentie. De gouden tip komt van Addy Rijkens, Marketing Manager bij PostNL België. Die baseert hij op de meer dan 18 jaar...

Goed voorbereid is het halve werk

Goed voorbereid is het halve werk

Goed voorbereid is het halve werk  Een stad als Rome is niet in één dag gebouwd. Een goede webshop bouw je ook niet op één dag, net als bij het openen van een fysieke winkel moet je aan heel wat denken. “Voor je live gaat, bereid je je best goed voor”, luidt de gouden...

Buiten spelen bevordert de groei. Ook in e-commerce.

Buiten spelen bevordert de groei. Ook in e-commerce.

Buiten spelen, dat is volop ontdekken en verwonderd raken. Dat is het uitgangspunt van onder andere Kind en Gezin. Maar steeds meer ouders kiezen om hun kinderen buiten te laten spelen in een ‘veilige omgeving’, zoals de eigen tuin. Dat is een prima plek, maar er zijn...

Initiatief

Over PostNL België

Je kent ons vast wel van de pakjes. We zijn de link tussen de webwinkels en de consumenten thuis. Met 850 bezorgers brengen we de bestellingen tot aan ieders deur. Samen met PostNL Nederland bieden we steeds de beste oplossing voor verzenden in Benelux, Europa en wereldwijd.

 

Over SafeShops.be

Als Belgische e-commerce associatie zetten we ons dagelijks in om het vertrouwen in en de groei van e-commerce te verhogen. Dat doen we o.a. door middel van ons kwaliteitslabel, modeldocumenten en Security Scan. Daarnaast zijn we een ware draaischijf voor de uitwisseling van kennis via evenementen en opleidingen.

Over CCV

CCV, vooral gekend voor zijn betaalterminals, is ook sterk actief in e-commerce met een eigen webshopplatform en geïntegreerde betaalprovider. Binnen Digital’s got Talent staan ze in voor de opzet van de webshop en online betalingen.