EVEN VOORSTELLEN

Met Digitals got Talent willen initiatiefnemers SafeShops.be, PostNL België en CCV de Belgische ondernemersmentaliteit stimuleren. Samen met alle partners geven ze (startende) ondernemers met een sterk idee een duwtje in de rug om hun eigen webshop te starten.

Aan de hand van strenge selectiecriteria kiezen zij 2 winnaars uit alle deelnemende ondernemers. Die krijgen gedurende één jaar volle ondersteuning van onderstaande partners. Helemaal gratis.

Onze partners

PostNL België

Je kent ons vast wel van de pakjes. We zijn de link tussen de webwinkels en de consumenten thuis. Met 850 bezorgers brengen we de bestellingen tot aan ieders deur. Samen met PostNL Nederland bieden we steeds de beste oplossing voor verzenden in Benelux, Europa en wereldwijd.

SafeShops.be

Als Belgische e-commerce associatie zetten we ons dagelijks in om het vertrouwen in en de groei van e-commerce te verhogen. Dat doen we o.a. door middel van ons kwaliteitslabel, modeldocumenten en Security Scan. Daarnaast zijn we een ware draaischijf voor de uitwisseling van kennis via evenementen en opleidingen.

CCV

We zijn vooral gekend voor onze betaalterminals, maar we zijn ook sterk actief in e-commerce met een eigen webshopplatform en geïntegreerde betaalprovider. Binnen Digital’s got Talent staan we in voor de opzet van de webshop en online betalingen.

RAJA

RAJA staat voor verpakkingen en zo veel meer. Als distributeur van het grootste e-commerce verpakkingsassortiment stellen we niet alleen een pakket verpakkingsmateriaal ter beschikking maar kunnen de winnaars ook rekenen op onze expertise.

ShopWeDo

ShopWeDo e-fulfilment is specialist in B2C e-commerce logistiek en ontstond vanuit de ervaring met het runnen van een eigen webshop. Zij doen vandaag de logistieke afhandeling – opslag, orderpicking, verpakken en verzenden – van meer dan 150 webwinkels.

Buroform

Wij zijn Buroform, de nieuwe generatie drukexperts. Dit jaar lanceren wij zelf 2 e-commerce platforms: Designcards.be en INKOprint.be. Door Digital’s got Talent te steunen, willen we ondernemers stimuleren om de kracht van e-commerce niet te onderschatten.

NSZ

Als Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen helpen we onze leden bij het ondernemen. Met Digitaallokaal.be brengen we webinars rond e-commerce. Digital’s got Talent kan ondernemers inspireren die nog twijfelen om de stap naar e-commerce te zetten en dat ondersteunen we graag!