Sophie Droessaert is met haar concept The Leather Sales de grote winnaar van Digitals Got Talent 2021 en krijgt haar webshop én 1 jaar lang professionele begeleiding cadeau. Voor ieder aspect staat er een partner met tonnen ervaring voor haar klaar: PostNL België, SafeShops.be, CCV, RAJA en ShopWeDo. Dat is een dienstenpakket met een marktwaarde van maar liefst €14 000!

Wij hebben voor Sophie gekozen omdat zij echt een gat in de markt gevonden heeft én een super sterk onderbouwde businesscase had. Ze stak er duidelijk bovenuit en weet precies wat ze wilt. Ze gaf een zeer duidelijke analyse van zowel doelgroep, markt, prijzen, concurrenten etc.

De andere genomineerden waren: Trans happenis, Hartjesdief, Kjoeb, The Green Embrace, Pure Art, Shepherd Black Label, Friekelen, Potpot.be, Delikor & C’est trop Mymy. Hen willen we heel hard bedanken voor hun deelname. We weten dat zij belangrijke stappen hebben gezet en hopen van harte dat ook zij een pak dichter bij de realisatie van hun online droom staan. Geef zeker niet op en blijf ervoor gaan!

En Sophie, nu begint jouw groot avontuur: jij mag samen met onze experten en partners je webshop helemaal uitwerken en opzetten. Wat dat wordt? Goed dan, we lichten een klein tipje van de sluier… 😉

 

Over The Leather Sales

Het concept

Sophie wilt met haar webshop de (student) lederbewerkers het makkelijk maken om kwalitatief en duurzaam leder, fournituren en toebehoren zowel on- als offline rustig te bekijken en aan te kopen. Materialen die het verschil maken voor de volgende generaties en die de toekomst van het ambacht verzekeren. Zo kunnen ze voldoende tijd, ruimte en budget overhouden voor hun creaties. “Alleen zo kan de ambacht groeien en sterker staan in de toekomst”, aldus Sophie.

Hoe?

The Leather Sales zoekt en vindt kwalitatief, duurzaam vervaardigd leder en toebehoren, zorgt voor een uitgebreid, duidelijk & makkelijk te doorlopen assortiment. Dat wordt aangeboden op een eenvoudige webshop, ondersteund door verkoopmomenten offline en aangevuld met persoonlijk (video-)advies op afspraak of offline.

Volg Sophie en de ontwikkeling van haar webshop

Vanwaar dit idee en waarom ligt leer Sophie zo nauw aan het hart? En hoe brengt ze het ervan af? Dat ontdekken we hier op deze website. Blijf Sophie dus zeker volgen via deze website, zij zal regelmatig haar parcours, ervaringen, tegenslagen en successen met ons delen.

Want dat heeft ze beloofd toen ze hiervoor intekende. En daar houden we jou aan, Sophie!

Let the adventure begin!


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/digitalgottalent/apps/default/wp-includes/functions.php on line 5213