Hoe bitter ook, de coronacrisis heeft aangetoond dat e-commerce wel een noodzakelijk onderdeel van je salesstrategie is geworden. Maar hoe begin je daaraan? Want ook dat is de laatste maanden nog duidelijker geworden: een webshop starten doe je best niet onbezonnen. Bedrijven die snel een webshop of bestelsite wouden opzetten, moesten soms op een pijnlijke manier ontdekken dat ze aan kennis en implementatiekracht ontbraken om hun eerste digitale stappen succesvol te zetten.

We helpen je online starten én groeien

Digital’s Got Talent wil net deze bedrijven en starters helpen dit wel tot een goed einde te brengen. Je kan als Vlaamse, Waalse of Brusselse ondernemer perfect slagen én succesvol groeien met een nieuwe webshop. Digital’s Got Talent wil jou daarbij helpen door de juiste omkadering en strategische ondersteuning te bieden. Samen met onze partners ontdek je niet alleen de opportuniteiten en valkuilen voor jouw zaak, maar leer je ook de juiste mensen kennen, welke tools je kan inzetten en hoe je conform de wetgeving je webshop opzet.

Want laat dat net onze taak zijn als e-commerce-vereniging: het online shoppen in België stimuleren en doen groeien. Bij SafeShops.be zetten we ons dagelijks in om het vertrouwen van de consument, bedrijven en overheden in e-commerce – en dus in jouw webshop – te vergroten. Zo wordt online shoppen ook funshoppen. Daarnaast zijn we een ware draaischijf voor de uitwisseling van kennis en informatie via aangepaste (digitale) evenementen en opleidingen.

None of us is as smart as all of us – Ken Blanchard

Met Digital’s Got Talent willen we samen met jou en onze partners tonen hoe je online kan groeien. Zo geven we andere enthousiaste ondernemers een mooi voorbeeld hoe ook zij de juiste stappen kunnen zetten naar een eigen digitaal succesverhaal.

Of je nu mee doet aan de wedstrijd of niet, volg sowieso de communicatie van Digital’s Got Talent, want zo pik je een hoop tips mee en verhoog ook jij je slaagkansen als online ondernemer!


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/digitalgottalent/apps/default/wp-includes/functions.php on line 5213